Magnesium Anti Histamin Semula Jadi



TAK SEKSA DAH KENA ALAHAN. KULIT BERSERI
SEMULAJADI 100%. PAKAI GARAM JE

Memula pakai dulu untuk hilangkan sakit sendi dan alahan teruk. Tak sangka kulit yang glowy awet muda jadi side efek konsisten pakai magnesiumoil dan rajin rendam kaki dan badan dengan magnesiumflakes

Kita tak boleh buat magnesium ni dan sumber dari tanah yang menyerap ke dalam tanaman untuk pemakanan kita dah berkurang sebab amalan penggunaan racun serangga

Bila tidak cukup, tak top up paras dalam badan, kekurangan magnesium akan menjejaskan keanjalan kulit sebab magnesium digunakan semasa proses sintesis kolagen. Haaa tak dapek lah toing toing kulit tu kalau tak cukup. Biasanya ramai perempuan yang mendapat kesan kekurangan magnesium ni.

Seorang manusia mempunyai 700-800 enzim yang perlukan magnesium. Bayangkan kalau mengandung - pertambahan 2x ganda tu. No wonder lepas bersalin anak 1 dan seterusnya kulit nampak ketara kusam.

Jika anda mengalami eczema atau ekzema dan psoriasis anda mungkin juga kekurangan magnesium

BTW I lahir tahun 1975 tau. I’m 42. Anak ambil SPM tahun ni
OK nak tahu lebih lanjut. Whatsapp Mai 0164833738
.
PRICE: RM70 untuk Elementz Magnesium Oil dan RM50 untuk Elementz Magnesium Flakes. Postage ikut kawasan.



Share this:

JOIN CONVERSATION

    Blogger Comment

0 comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.